Projekt


Vi är ett företag ägnat åt konsten trädgårdsdesign. Huvuddesigner är Irma Hummel som har studerat och utvecklat sig professionellt på ställen så varierande som Spanien, Sverige, Uruguay och USA. Sedan barnsben har trädgård och växter varit det stora intresset.

Även arbetslivserfarenheten sträcker sig över tre kontinenter med tyngdpunkt på området kring Washington DC (DC, Maryland och Virginia). Sedan en tid tillbaka är hon bosatt och verksam i Saltsjöbaden utanför Stockholm.

Huvuddesigner

Irma Hummel är huvuddesigner och grundare av Garden Design. Hon har lång erfarenhet av trädgårdsdesign, från små balkonger, radhusträdgårdar till hela bostadsområden. Inriktningen ligger främst på privata trädgårdar men även bostadsrättsföreningar och byggfirmor finns med. I alla projekt har hon medverkat från början till slut och följt processen från första mötet tills sista plantan är satt i jorden. Hennes utbildning är gedigen med studier i Madrid, Montevideo och Washington DC med examen som trädgårdsarkitekt. Den teoretiska utbildningen har följts av mer än åtta års arbetslivserfarenhet tillsammans med landskapsarkitekter i USA och Sverige.


Ta gärna del av några utvalda genomförda projekt

flag_swe SVERIGE, Privat flag_swe SVERIGE, Offentlig miljö flag_us USA, alla